Az erdőséta egy olyan koncepció, amelyet magam alkottam meg, és lehetőséget kínál az önismeret mélyítésére, miközben a természet nyugalmával és szépségével kapcsolódunk össze. Ötvözöm a coaching folyamatait az erdőfürdőzés meditatív élményével. 

Az erdők csendje és természetes környezete segíti a résztvevőket abban, hogy kiszakadjanak a mindennapi városi zajból és stresszből, és megtalálják az életükben szükséges harmóniát és egyensúlyt. Az erdőséták során lehetőség nyílik a gondolatok rendezésére és a jelen pillanatban való megnyugvásra.

Mint coach, az erdőséta alkalmával segítek a résztvevőknek feltárni a belső elakadásaikat, félelmeiket és céljaikat. Beszélgetéseink során a problémák mélyebb megértését és a fejlődés lehetőségeinek feltérképezését tűzzük ki célul. Az erdő csendje és nyugalma lehetővé teszi, hogy őszintén beszéljünk érzéseinkről és életünk kihívásairól.

A kis csoportos séták formátuma lehetővé teszi, hogy minden résztvevőnek megfelelő figyelmet szenteljek. Az intim szféra megőrzése és a bizalom kialakítása lehetővé teszi, hogy a résztvevők könnyebben megosszák gondolataikat és érzéseiket, miközben egymást támogatják és inspirálják az önismereti úton.

A következő csoportos Erdőséta:

2023. 

Helyszín:

Budapest,

Maximális létszám:

10 fő (a jelentkezés sorrendje)

Részvételi díj:

5900 Ft