Az egyéni coaching olyan folyamat, amelyben a figyelem középpontjában Te vagy. A séták során felfedezed az életedben felmerülő kihívásokra a megoldásokat.

Az egyéni coaching egy hatékony módszer arra, hogy jobban megértsd önmagadat és elérj olyan célokat az életed különböző területein, amelyek fontosak számodra. Ez a folyamat nem csak célok kitűzéséről szól, hanem arról is, hogy mélyebb önismeretre tegyél szert.

A coach segít neked feltárni az életed különböző területein felmerülő kihívásokat és segít abban, hogy saját erőforrásaidat és képességeidet hatékonyabban használd fel ezeknek a kihívásoknak a kezelésére.

A séták során egy különleges és inspiráló környezetben találkozhatsz velem. A természetben való séták során a friss levegő és a nyugodt környezet segíthet a relaxációban és a gondolatok rendezésében. A séták közbeni mozgás és a természet szépsége segíthetnek abban is, hogy jobban kapcsolatba kerülj önmagaddal és mélyebb önismeretet szerezz.

A séta alatt különböző kérdésekkel és technikákkal segítek neked a gondolataidat és érzéseidet kifejezni. A nyugodt és támogató környezetben könnyebben nyílhatsz meg, és beszélhetsz olyan dolgokról, amelyeket talán más körülmények között nehezebb lenne megosztani.

Az egyéni erdőséta lehetőséget ad arra, hogy fókuszálj önmagadra, és elindulj az önismeret és a személyes fejlődés útján.

Az Erdőséták során Budapest területén tudunk találkozni, de ha nem szeretnél kimozdulni, vagy nincs elég időd a személyes találkozásra akkor, az online találkozási lehetőséget is választhatod.

Válaszd a hozzád legjobban illő csomagot az Erdősétához, bővebben itt tudsz róla olvasni.