Két helyszín

Online

Az online coaching során nem kell mást tenned csak bekapcsolni a számítógéped és a megadott linkre kattintani a megbeszélt időpontban.

Előnyei:

– kényelmes, nem kell kimozdulnod a személyes teredből,

– bárhonnan tudunk kapcsolódni,

– rugalmas idő beosztás,

– időjárás független

Személyes séták

Személyes erdőséták során, elmegyünk egy közeli csendesebb helyszínre, ahol a természettel és a Földanyával is tudunk kapcsolódni.

Előnyei:

– a friss, szabad levegőn sokkal intenzívebben áramlanak az energiák,

– az új utak és lehetőségek sokkal kifinomultabban megmutatkoznak,

– a verbális kommunikáción kívül a metakommunikációt is be tudjuk kapcsolni a coaching folyamatokba 

Három csomag

Stresszoldó

A csomag 2+1 alkalmat tartalmaz. Az első alkalom ajándék, ekkor átbeszéljük, hogy mit szeretnél pontosan elérni, milyen célokat tűzöl ki magadnak. Két alkalommal pedig különböző technikák segítségével a stressz szintedet fogod csökkenteni és elkezdet megtanulni a stresszkontolt, hogy nyugodtan és kiegyensúlyozottan tudj az élet kihívásaira reagálni.  

A csomag ár: 19.000 Ft

Így a kedvezmény: 1.000 Ft

Lehetőségek

A csomag 5+1 alkalmat tartalmaz. Az első alkalom ajándék, ekkor átbeszéljük, hogy mit szeretnél pontosan elérni, milyen célokat tűzöl ki magadnak. A további alkalmakon pedig végigkísérlek egy átfogó, teljes folyamaton, ami által megláthatod az életed új lehetőségeit és el is tudsz indulni a megvalósításuk folyamatán a saját erődből.

 

A csomag ára: 45.000 Ft

Így a kedvezmény: 5.000 Ft

Álom jövő

A csomag 8+1 alkalmat tartalmaz. Az első alkalom ajándék, ekkor átbeszéljük, hogy mit szeretnél pontosan elérni, milyen célokat tűzöl ki magadnak. A következő 8 találkozásunkon bejárod a teljes coaching folyamatot, én pedig támogatlak különböző feladatokkal, a figyelmemmel, hogy olyan változáson tudj keresztül menni, ami segíti, hogy elérd a vágyott céljaidat és az álom életed.

A csomag ára: 70.000 Ft

Így a kedvezmény: 10.000 Ft