Szeretettel köszöntelek az oldalamon. Molnár Imola vagyok, védikus teológus, life coach, herbalista, nő és anya. 20 éves korom óta foglalkozom önismerettel, és tanulmányozom az emberi viselkedés mintáit és elakadásait.

A legtöbb tudást maguktól a gyógynövényektől kaptam, hálás vagyok az eddigi klienseimnek, túráimon résztvevőknek, mert minden egyes esetből tanultam valamit. 

Az önismeret útját járom már több mint 20 éve, tanultam Térpszichológiát Kenéz Tündétől, Aura-Somát, asztrológiát, Prána-nadit, hipnózist, talpmasszázst, herbállabdacs masszázs. Elvégeztem a Bhaktivédanta Hitttudományi Főiskolán a vaisnava teológia szakot, specializációként pedig fenntarthatóság és rezilienciát hallgattam. A tanulási folyamatnak soha nem lehet vége itt az anyagi világban, mindig van hova fejlődni, igyekszem enne eleget is tenni.

Miközben ismerkedtem, tanulmányoztam a növényeket ráeszméltem, hogy ők sokkal többek mint amennyit elsőre láthatunk belőlük. Élőlények, lelkek, saját szellemmel és történetekkel. Ezért is lesz ez a blog kicsit más, mert szeretném megmutatni neked a növények nem látható világát. Ez a Világ legyen akár hétköznapi gyógynövény felhasználás vagy épp mágikus herbalista út, mind csodálatos, tanító és gyógyító. A gyógynövények segítségével egy mély, mágikus önismereti útra léphetsz.

13 évvel ezelőtt megalapítottam az Imola Gyógyfüvei Manufaktúrát, melyen keresztül igen sok emberhez eljutottak a termékeim, a gyógynövény készítményeim.

Szeretném, ha ez az oldal egy interaktív weboldal lenne, beszélgessünk a gyógynövények gyógyító erejéről, mágikus világáról. Bátran írd meg, hogy milyen témákban mélyülnél el szívesen, legyen az a hatóanyagoktól kezdve, a mágikus gyógynövény használatig, bármi.  Melyek azok a gyógynövények, amikről szívesen olvasnál, hallanál.

Remélem mielőbb találkozunk!